Rólunk
Irodánk

A Tecnocasa 1986 óta nyújt ingatlanközvetítői szolgáltatást, a 9 országban jelen lévő franchise irodáin keresztül.
Az ingatlanpiac mélyreható ismeretének és a belső képzési rendszernek köszönhetően, az irodák szakemberei teljeskörű szolgáltatást tudnak nyújtani a lakóingatlanok eladása és bérbeadása során.

A Tecnocasa szakértelmének köszönhetően a bonyolultabb ügyek is gördülékenyen haladnak, kiváltképpen az olyan adásvételek, amelyek több iroda összehangolt együttműködését kívánják meg.

Minden iroda, amely elnyerte a jogot, hogy használja a márkanevet, önálló cégként működik, saját tulajdonossal rendelkezik és jogi szempontból független.

A Tecnocasa tehát olyan cégek együttese, amelyek ugyanolyan vállalkozói formában működnek együtt, közös célokat és stratégiákat követve, azonos etikai normáknak megfelelve. A hálózatban működő összes Tecnocasa ingatlaniroda ugyanazt a know-how-t követve tevékenykedik Mexikótól Magyarországig. Minden iroda mind megjelenésében, mind munkafolyamataiban egységes képet mutat, a cégtábláktól és irodai berendezésektől kezdve, a nyomtatványokon keresztül, a lakások hirdetésére használt kirakati hirdetőtáblákáig. Mindannyian csapatban, ugyanazzal a metódussal és ugyanazokért a célokért dolgozunk.

Az ingatlanközvetítő ügynökségek aktív jelenléte a területen, és a területek kizárólagos felosztása lehetővé teszi a képviselők számára a helyi ingatlanpiac mélyreható megismerését, a valós eladások, a kereslet és a kínálat adatai alapján.

A 40 évnyi a tapasztalat az ingatlanszektorban, megmutatkozik a munkamódszerben, az etikában, vagy akár a nyomtatványokban, annak érdekében, hogy megóvja az eladókat és a vevőket.

A CRM rendszerünk összeköti a Tecnocasa Csoport irodáit, állandó információcserét biztosítva. Az ingatlanközvetítő irodák közötti kereslet megosztás megsokszorozza annak lehetőségét, hogy az Ügyfél megtalálja a kívánt ingatlant. A rendszer segít a minőségi szolgáltatás nyújtásában, az adatkezelésre és az adatvédelemre vonatkozó jogszabályokkal összhangban.

A munkatársak folyamatos képzése tanfolyamokon és kurzusokon keresztül, hogy megismerjék a vállalat egyedülálló know-how-ját.

Munkatársaink

Lesánics Rudolf
Irodatulajdonos
Sámuel Nógrádi
Képviselő
Kristóf Kovács
Képviselő
Bence Angyalosi
Asszisztens
Kata Kocsis
Asszisztens
Franchisee
Mille-Case Kft.
1024 Budapest, Fillér utca, 8.
Tecnocasa Group Logo

Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

árfolyam 14/06/2024
EUR 397.66 HUF

cégünk

Elérhetőségeink

2024 Gruppo T.F.M. Szolgáltató Zrt. - P. IVA 27421275-2-42 - 1068 Budapest, Király utca 102.. Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

Adatvédelmi irányelvek | Cookies tájékoztató