Munkát keresel?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A Tecnocasa Group nemzetközi ingatlanközvetítő hálózat egyik alapelve, hogy nagy figyelmet fordít a munkatársaira, különös tekintettel a fiatalokra.
Cégünk ingyenes és folyamatos képzést biztosít mind a kezdő, mind a már tapasztalattal rendelkező munkatársak részére, ezzel támogatva a hálózat alá tartozó partnerirodákat, hogy sikeresen be tudják illeszteni soraikba az újonnan érkező munkatársakat.

A fiatalos, dinamikus, motiváló, közös értékrenden alapuló munkakörnyezet megteremtése még az alapító elnöktől származik.
Minden Tecnocasa partneriroda önállóan kezeli a munkatársak kiválasztását és beillesztését, de a Tecnocasa Group keretein belül minden munkatárs számíthat egy hosszú évek során kifejlesztett, felépített és folyamatosan megújuló rendszerre, munkamódszerre, és nem utolsó sorban innovatív, modern eszközökre is.

Szeretnél ingatlanközvetítő irodában dolgozni?

A Tecnocasa Group több mint 14.000 munkahelyet teremtett világszerte.

Meséld el nekünk ki vagy, és mik a céljaid!

Ha úgy érzed, jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képességgel rendelkezel, küldd el nekünk az önéletrajzodat.
Megtanulhatsz egy érdekes és dinamikus szakmát, többféle képességet is elsajátíthatsz, és rengeteg sikerélménnyel gazdagodhatsz.


Franchisee
Mille-Case Kft.
1024 Budapest, Fillér utca, 8.
Tecnocasa Group Logo

Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

árfolyam 14/06/2024
EUR 397.66 HUF

cégünk

Elérhetőségeink

2024 Gruppo T.F.M. Szolgáltató Zrt. - P. IVA 27421275-2-42 - 1068 Budapest, Király utca 102.. Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

Adatvédelmi irányelvek | Cookies tájékoztató